Νέος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γιάννης Μαρμαγγιόλης
Πολιτική

Νέος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γιάννης Μαρμαγγιόλης

Πραγματοποιήθηκε ενώπιον του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μαρμαγγιόλη, ο οποίος παίρνει τη θέση του αποθανόντος Χρήστου Σκαμάκη.

Ο κ. Μαρμαγγιόλης δήλωσε μετά την ορκωμοσία του: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που ορκίζομαι στη θέση του εκλιπόντα Χρήστου Σκαμάκη, ο οποίος υπηρέτησε τον Δήμο μας κυρίως ανθρώπινα σε όλους τους ρόλους του. Πιστεύω και εμένα να με βοηθήσει ο Θεός, με τη δική σας συνεργασία να μπορέσω να είμαι άξιος και δημιουργικός αντικαταστάτης του για το καλό του Δήμου μας».

Ο δήμαρχος από την πλευρά του δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Γιάννη. Μέχρι σήμερα ως πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής είχε συμμετοχή στη διοίκηση του Δήμου και μάλιστα σε νευραλγικό τομέα. Τον καλωσορίζω στη δημοτική μας ομάδα και στο Δημοτικό Συμβούλιο και του εύχομαι καλή επιτυχία και στα νέα καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι, όπως αυτά τα τέσσερα χρόνια πέτυχε στη Σχολική Επιτροπή, θα αντεπεξέλθει εξίσου στις υποχρεώσεις του και ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet