Αιμιλία Τζίβα: Το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής ξεκινάει την πορεία προς τη νίκη
Πολιτική

Αιμιλία Τζίβα: Το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής ξεκινάει την πορεία προς τη νίκη

Ανοιχτό κάλεσμα στις δημοκρατικές δυνάμεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για συνεργασία και συμμετοχή βάσει αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων με το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής απηύθυνε η υποψήφια δήμαρχος Αιμιλία Τζίβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Είναι τιμή μου να ηγηθώ μιας δυνατής ομάδας ανθρώπων σε μία πορεία νίκης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής» επισήμανε η κ. Τζίβα.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ένας δήμος να είναι σοβαρός στον σχεδιασμό που κάνει. Απαιτείται σοβαρότητα, μελέτη, τεχνογνωσία και επιστημονικό προσωπικό» σημείωσε η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών.

Αναφορικά με το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, η κ. Τζίβα υποστήριξε ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα, αλλά μπορούν να γίνουν και άλλα. «Το Ηράκλειο είναι ένας Δήμος που έχει δομές και αυτό δεν αμφισβητείται. Έχουμε όμως την ιδιαιτερότητα κάθε γειτονιά να είναι και μια μικρή πολιτεία. Υπάρχουν χαλασμένοι δρόμοι, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και γενικά πρέπει να βελτιώσουμε την ουσία και όχι τη βιτρίνα μας» σημείωσε.

«Ξεκινάμε την πορεία προς τη νίκη» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Τζίβα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet