Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει την Ομάδα Ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου

0
113 Προβολές

Την αποστολή της ομάδας ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής η οποία θα λάβει μέρος στον παγκόσμιο τελικό της φετινής World Robot Olympiad στηρίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Με εισήγηση της δημοτικής αρχής και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος θα συνεισφέρει ώστε οι μικροί μαθητές να μεταβούν τις επόμενες ημέρες στην Ταϊλάνδη, όπου θα διεξαχθεί ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ρομποτικής.

Η συγκεκριμένη ομάδα των Crazy Builders είχε διακριθεί τόσο στον εγχώριο διαγωνισμό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής κατακτώντας τη 1η θέση στην κατηγορία WedoRegular – παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Ταϊλάνδης – όσο και στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής κερδίζοντας τη 2η θέση.

«Είναι αδιαπραγμάτευτη η αρχή της διοίκησής μας να στηρίξουμε το ταλέντο και τη δημιουργικότητά των παιδιών μας για ένα καλύτερο μέλλον. Η απόφασή μας είναι και συμβολική, αλλά και ουσιαστική, καθώς δίνουμε στους μαθητές την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα έξοχο και σημαντικό γεγονός για την επιστήμη, την τεχνολογία και την εκπαίδευση. Αναγνωρίζουμε τον κόπο τους και την αξία τους. Ενισχύουμε την προσπάθειά τους. Καλή επιτυχία στην ομάδα ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου» σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up