Πλήθος πολιτών στην ομιλία του Μανώλη Γραφάκου στην Πεύκη
Πολιτική

Πλήθος πολιτών στην ομιλία του Μανώλη Γραφάκου στην Πεύκη

Ομιλία – συζήτηση με θέμα «Τολμηρές λύσεις και κοινή λογική βελτιώνουν τη ζωή μας» έκανε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στην Πεύκη, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων και αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Γραφάκος, παρουσία πλήθους πολιτών από την Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Τον κ. Γραφάκο καλωσόρισε στην Πεύκη η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., Δέσποινα Μεντεσίδου, και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μακροχρόνια επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία του κ. Μανώλη Γραφάκου και στην πολύ καλή γνώση του για τα οικονομικά, διοικητικά και ασφαλιστικά θέματα.

Στην ομιλία του ο κ. Μανώλης Γραφάκος αναφέρθηκε, αρχικά, στις αιτίες που οδήγησαν στην πτώση του εθνικού πλούτου της χώρας. Τόνισε ότι «βασικός στόχος της επόμενης κυβέρνησης δεν πρέπει να είναι άλλος από την αύξηση του ΑΕΠ που θα οδηγήσει και στην ευημερία των πολιτών». «Ικανή και αναγκαία συνθήκη για αυτό είναι η μείωση του κράτους και η αύξηση της οικονομικής ελευθερίας» τόνισε. Επίσης, επισήμανε ότι: «Η αύξηση του εθνικού μας πλούτου, μέσα σε μία παγκοσμιοποιημένη οικονομία, επιτυγχάνεται από τις νέες επενδύσεις, τις εξαγωγές και τον Τουρισμό. Προϋπόθεση για αυτόν τον στόχο είναι η μείωση του κρατικού παρεμβατισμού, η στήριξη της  επιχειρηματικότητας και η μείωση της φορολογίας».

Στο τέλος ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων, αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το ασφαλιστικό, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η χώρα μας μπορεί να καταφέρει να αυξήσει τον εθνικό της πλούτο και την ευημερία των πολιτών, να μειώσει το κράτος και να ενισχύσει την εξωστρέφεια της οικονομία της, μόνο κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η εκδήλωση έκλεισε με διάλογο του κ. Μανώλη Γραφάκου με τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet