Video

Η Λ. Καρατζά «έβγαλε από τα ρούχα του» και από την αίθουσα του Δ.Σ. τον δήμαρχο!-VIDEO

Μεγαλώνει συνεδρίαση τη συνεδρίαση η ενδο-αριστερή κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου. Οι κόντρες μεταξύ του δημάρχου της πόλης Σίμου Ρούσσου και της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λούλας Καρατζά, λαμβάνουν ολοένα και εντονότερες διαστάσεις, όπως έδειξε και η πρόσφατη συνεδρίαση (Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018), όπου συζητήθηκε ένα θέμα (επικαιροποίηση σχεδίων Πολιτικής Προστασίας) που δεν… σηκώνει και μεγάλη αντιπαράθεση.

Ήταν δε τόσο «ορμητική» η επίθεση της κ. Καρατζά που ανάγκασε τον κ. Ρούσσο να σηκωθεί από το έδρανό του και να εξέλθει από την αίθουσα συνεδριάσεων, εμφανώς «έξω από τα ρούχα» του.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι ανταλλάσσουν «θερμούς» διαλόγους, αφού η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης θεωρεί ότι η παράταξη του δημάρχου (είχε εκλεγεί με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) έχει κάνει 180 μοιρών στροφή σε ό,τι αφορά τα όσα υποστήριζε προεκλογικώς, ενώ η αντίπερα όχθη κατηγορεί την κ. Καρατζά για «τυφλό» αντιπολιτευτικό μένος και διάθεση λαϊκισμού.

Στην εν λόγω συνεδρίαση, εκτός από το θέμα των σχεδίων Πολιτικών Προστασίας, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν «πυρά» και για το θέμα της κατάστασης των σχολικών υποδομών, με την κ. Καρατζά, απαντώντας στην τοποθέτηση του δημάρχου ότι ο Δήμος έχει περιορισμένες ευθύνες σε ό,τι αφορά τη συντήρηση των σχολικών κτηρίων, να σχολιάζει καυστικά ότι «δεν είναι ο Δήμος Χαλανδρίου περιορισμένης ευθύνης, αλλά ο δήμαρχος Χαλανδρίου…».

Και αν σήμερα οι σχέσεις μεταξύ των δύο πολιτικών αντιπάλων είναι «ηλεκτρισμένες», μπορεί να αναλογισθεί κάποιος τι θα συμβεί όταν θα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. Εκτός και αν δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αποφασίσουν να θέσουν τα «όπλα» τους «παρά πόδα» και να χαμηλώσουν τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet