Συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Δ. Κεχαγιά με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου Δ. Κεχαγιά με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Πεντέλης

Σε οικείο περιβάλλον η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία, Δήμητρα Κεχαγιά, με ομάδα της παράταξης, καθώς συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πεντέλης, της οποίας ήταν γενική γραμματέας τις περιόδους 2013 – 2015 και 2015 – 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο του διαλόγου της παράταξης με φορείς της πόλης, η κ. Δήμητρα Κεχαγιά ενημερώθηκε πάνω σε θέματα που έθεσαν τα μέλη της Ένωσης Γονέων σχετικά με τα προβλήματα στα σχολεία της πόλης.

Η ίδια τοποθετήθηκε λέγοντας ότι το πρόγραμμά της έχει τρεις άξονες, οι οποίοι σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «αποτυπώνονται» ως εξής:

Πρώτο, αυτόν της διαμόρφωσης του μέλλοντος της πόλης, που για την περίπτωση των σχολείων περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη δημιουργία ενός Δημοτικού Σχολείου και ενός Λυκείου στα Μελίσσια, στην υπό ένταξη περιοχή στο σχέδιο και τη δημιουργία ενός νέου Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Πεντέλη. Στο θέμα αυτό η δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει κανένα ουσιαστικό βήμα.

Δεύτερο, αυτόν της καθημερινότητας των σχολείων, που συμφώνησε στα όσα έθεσε η Ένωση Γονέων για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων. Έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού των σχολείων μέσω κρατικών, ευρωπαϊκών ή άλλων κονδυλίων και στην προστασία των σχολικών μονάδων κατά τις ώρες μη λειτουργίας τους.

Τρίτο, αυτόν της τεχνολογικής αναβάθμισης του Δήμου και των υποδομών του, ζήτημα που σαφώς περιλαμβάνει και τον στόχο τα σχολεία να ακολουθήσουν την ψηφιακή εποχή. 

Η κ. Δήμητρα Κεχαγιά δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ξανασυναντηθεί με τους συνεργάτες της και την Ένωση Γονέων και θα τους παρουσιάσει το πρόγραμμα της Συμπολιτείας για τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα της πόλης.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Συμπολιτείας παρευρέθηκαν οι Γεωργία Μητροπούλου και Αιμιλία Λεονταρίτου, ενώ την Ένωση Συλλόγων Γονέων εκπροσώπησαν η πρόεδρος, Βέρα Θεοδωρίδου, και οι Μαρία Τουγουντζόγλου, Φωτεινή Μαρκαντώνη, Κώστας Χριστόπουλος και Μανώλης Διακοδημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet