Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ο Δήμος Κηφισιάς στο Athens Innovation Festival

0
211 Προβολές

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στο Athens Innovation Festival (AIF), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο ο Δήμος θα παρουσιάσει τις Δράσεις Στήριξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το Athens Innovation Festival (AIF) υλοποιείται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής με στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors-Game Changers.

Το AIF έχει και φέτος τη σημαντικότερη θεσμική σφραγίδα, τελώντας υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου.

Επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, δομές υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, μεγάλες εταιρείες, venture capitals, επιχειρηματικοί άγγελοι, εταιρίες private equity, κυβερνητικοί οργανισμοί, παραγωγικοί εταίροι και μη κυβερνητικοί φορείς παρουσιάζουν τις σημαντικότερες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στο καινοτόμο επιχειρείν,

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των δράσεων Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς και των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και Σάμου. Η ενημέρωση για τις δράσεις του Δήμου Κηφισιάς θα γίνει από τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο.
Συμβολικός και ουσιαστικός συμπαραστάτης του φετινού AIF είναι ο Κλασικός Μαραθώνιος που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, μία ημέρα πριν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ.
To 2ο AIF εμπνέεται από την πρόκληση του Μαραθωνίου, διαμορφώνει μια εμπειρία για συμμετέχοντες και επισκέπτες, αναδεικνύει τη σημασία του στόχου και την αξία της επιμονής, φιλοξενεί και βραβεύει τους πρωταγωνιστές του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up