Ράμα: Άξεστοι και βρομερές υπάρξεις όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία Κατσίφα
Πολιτική

Ράμα: Άξεστοι και βρομερές υπάρξεις όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία Κατσίφα

Άξεστους και βρομερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και προβοκάτορες κηδειών χαρακτήρισε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, όσους παραβρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» σχολίασε ο Αλβανός πρωθυπουργός, απαντώντας σε συμπατριώτη του που του ζήτησε να λάβει θέση για όσα διαδραματίστηκαν στις Βουλιαράτες και «ντροπιάζουν την Αλβανία ως κράτος».

Συνεχίζοντας τις προκλητικές του δηλώσεις για όσους Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες παραβρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Κ. Κατσίφα, τόνισε ότι «η Αλβανία δεν “ντροπιάζεται” από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρομερές υπάρξεις που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους».

Και συμπλήρωσε: «Ένα έθνος που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Και αυτή όπως κάθε άλλη χώρα έχει την ατυχία να έχει τα δικά της γουρούνια και τα δικά της γαϊδούρια».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet