Συναντήθηκε η πρώτη ομάδα στελεχών της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη
Πολιτική

Συναντήθηκε η πρώτη ομάδα στελεχών της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη

Συνάντηση πραγματοποίησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 η πρώτη ομάδα από τα  στελέχη της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, μετά από πρόσκληση του τομέα οργάνωσης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Φώτης Αλεξόπουλος, άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις των στελεχών της παράταξης Φωτεινής Πλάτωνα, Αλεξίου Βασιλείου, Αναστασία ΒογιατζήΑνδρέα Παυλή, Αλέξανδρου Κρεμεζή, Χρήστου Γιαννακάκου, Εύης Καραουλάνη, Βασιλικής Κατσούλη, Γιάννη Καρλατήρα, Α. Γιαννόπουλου, Θ. Γιαννάκου, Μαρία Πανταζή, Ανδρέα Μπανούτσου, Γρηγόρη Τάτση, Μαρίνας Κατσουλάκη, Ελένης Βογιατζή και άλλων, «για τα σοβαρά θέματα και προβλήματα της πόλης που έχουν άμεση σχέση με την  καθημερινότητα των δημοτών και πρέπει οπωσδήποτε να επιλυθούν την επομένη τετραετία, ώστε η Αγία Παρασκευή να καταστεί μια σύγχρονη πόλη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλεξόπουλος δεσμεύτηκε ότι το 100% των προτάσεων αυτών θα συμπεριληφθούν στο γενικό πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο θα μοιραστεί πόρτα-πόρτα ώστε και ο τελευταίος δημότης της Αγίας Παρασκευής  να γνωρίσει το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης για την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Κλείνοντας τις εργασίες της συνάντησης, ο κ. Αλεξόπουλος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη «για την κοινή αγάπη για την πόλη, καθώς και για την ενεργή παρουσία τους  στο πλευρό του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet