Μικροί κηπουροί, μεγάλη ανάσα για το περιβάλλον: Ακόμα μια εθελοντική δεντροφύτευση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Μικροί κηπουροί, μεγάλη ανάσα για το περιβάλλον: Ακόμα μια εθελοντική δεντροφύτευση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δεκάδες μικροί… κηπουροί, παιδιά της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, δίνοντας, μαζί με τους γονείς τους, το «παρών» σε ακόμα μια εθελοντική δεντροφύτευση. Μαζί με τους ανθρώπους του Δήμου, αλλά και το Σώμα Εθελοντών, τοποθέτησαν δεντράκια στην περιοχή από τον Πράσινο Λόφο έως την Αττική Οδό, βάζοντας περισσότερο πράσινο στην πόλη, κατανοώντας τη σημασία που έχει η διατήρηση και η ενίσχυση του αστικού φυσικού περιβάλλοντος.

«Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των δράσεων, να κάνουν στα παιδιά μας συνείδηση το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον», σχολιάζει ο εντεταλμένος για την Υπηρεσία Πρασίνου, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δημητρόπουλος.

«Διαλέγουμε το πράσινο, το χρώμα της ανάσας, το χρώμα της ζωής για να κάνουμε την πόλη ακόμα πιο όμορφη. Παρέα με τους συμπολίτες μας πορευόμαστε βήματα θετικά για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε», ήταν το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, για τη δράση.

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι οι δράσεις εθελοντικής δενδροφύτευσης είναι πλέον μηνιαίες ανά γειτονιά του Ηρακλείου. Επόμενο ραντεβού τον Δεκέμβριο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet