Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου
Κοινωνία

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου

Βόμβα, η οποία δεν εξερράγη, είχε τοποθετηθεί έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα, στις 03:54 τα ξημερώματα στην ιστοσελίδα zougla.gr και την Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο άγνωστος άνδρας ανέφερε ότι επί της οδού Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα εκραγεί σε 20 λεπτά. Τόνισε ακόμη ότι δεν πρόκειται για φάρσα. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στον Βύρωνα, να αποκλείουν την περιοχή και να ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), με το ειδικό ρομπότ της ΕΛ.ΑΣ. Έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Η οδός Αδραμυτίου παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς διεξάγονται περαιτέρω έρευνες για ίχνη των δραστών.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο αντιεισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος ανέφερε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1:

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας που βρίσκομαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Πηγή: reader.gr/ Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet