Χαιρετίζει την ολοκλήρωση του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Αθλητισμός

Χαιρετίζει την ολοκλήρωση του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 Λυκόβρυσης η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Χαιρετίζει την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λυκόβρυσης (πολυχώρος στο Ο.Τ. 9) η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Στελέχη της παράταξης παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του χώρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Το περιμέναμε χρόνια! Η αναμονή κράτησε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα πολύ καλό! Οι δυσκολίες άπειρες που ξεπερνιόντουσαν όμως με επιμονή και υπομονή από όλους όσους εργάστηκαν για την αποπεράτωση του έργου. Κι έτσι το κολυμβητήριο της Λυκόβρυσης είναι πια μια απτή πραγματικότητα από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Τα εγκαίνια του κολυμβητηρίου ήταν μια γιορτή στην πόλη μας. Όλοι έδωσαν το «παρών», αυθόρμητα και ειλικρινά. Από τους μεγαλοσχήμονες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτέρου και πρώτου βαθμού μέχρι τους δημοτικούς άρχοντες της πόλης μας, όλοι ήσαν εκεί! Και αυτό δηλώνει πως όλοι ξέρουν να εκτιμούν τα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας και προσφέρουν ιδιαίτερα στη νέα γενιά αθλητικές διεξόδους σε μια εποχή που τις έχει τόσο ανάγκη.

Η δημοτική μας παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, στηρίζοντας από την αρχή το έργο αυτό, εκτιμώντας την αποπεράτωση του έργου και την παράδοσή του στους συμπολίτες μας, ήταν παρούσα με όλη την εκτελεστική της επιτροπή με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου. Όλοι μας δείξαμε την ικανοποίησή μας, συγχαρήκαμε και δώσαμε ένα δώρο τους συντελεστές του έργου (Δημήτρη Φωκιανό, Ρένα Δούρου, Γιάννη Σγουρό και Γιώργο Καραμέρο), ευχόμενοι όπως το Κολυμβητήριο της Λυκόβρυσης να γίνει πόλος έλξης των νέων της πόλης μας και όχι μόνο φυσικά, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση του πολιτισμού και του αθλητισμού της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους κοπίασαν και μόχθησαν γι΄ αυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet