Η νέα έκδοση του οδηγού «Κηφισιά» στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM
Κοινωνία

Η νέα έκδοση του οδηγού «Κηφισιά» στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετείχε στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού WTM του Λονδίνου με τη νέα έκδοση του οδηγού «Κηφισιά», η οποία φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου, στον εμπλουτισμό του οδηγού της πόλης, ο οποίος βοηθά τον πολίτη να γνωρίσει την ιστορία του καταπράσινου προαστίου και να ενημερωθεί για όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

Ο οδηγός πραγματεύεται θέματα που αφορούν την τέχνη, το περιβάλλον, το αστικό τοπίο, τη γαστρονομία, τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα, την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου και όπως ενημερώνει ο Δήμος, τα ευσύνοπτα και κατατοπιστικά κείμενα συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών που αναδεικνύουν τους φανερούς και κρυμμένους θησαυρούς της πόλης.

Η έκδοση είναι δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον πρόλογο του οδηγού σημειώνει: «Οι τρεις πόλεις μας, η ιστορική Κηφισιά, η μικρασιατική Νέα Ερυθραία και η κηπούπολη Εκάλη, αποτελούν έναν ενιαίο Δήμο Περιβάλλοντος, Παράδοσης και Ιστορίας. Στόχος μας είναι η σύνδεση του τουρισμού και του πολιτισμού με την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet