Στη Βουλή των Ελλήνων ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ
Κοινωνία

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ επισκέφθηκε τη Βουλή των Ελλήνων την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, προκειμένου «να ενημερωθούμε στο Λίκνο της Δημοκρατίας για τις δραστηριότητες του κορυφαίου αυτού θεσμικού οργάνου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του φορέα.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου και 21 περιθαλπόμενα άτομα, τα οποία συνόδευαν κοινωνικοί λειτουργοί και νοσηλευτές

Η επίσκεψη άρχισε με ενημέρωση για την ιστορία της Βουλής, την παρούσα κατάσταση και το έργο της. Στη συνέχεια οι επισκέπτες παρακολούθησαν ένα μέρος της συνεδρίασης που βρισκόταν σε εξέλιξη και στη συνέχεια έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρος της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Τίγκας, ενημέρωσε τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Βουλής για το έργο που συντελείται και αφού τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, επέδωσε στον κ. Βούτση πλακέτα με το έμβλημα του Συνδέσμου.

«Ήταν μια ιδιαίτερα προσεγμένη από πλευράς διοργάνωσης επίσκεψη και θα ήθελα ευχαριστήσω θερμά το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Συνδέσμου για την άψογη λειτουργία του και τη χαρά που έδωσε σε όλα τα παιδιά», ανέφερε ο πρόεδρός του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet