Γ. Παπαδημητρίου: Επικίνδυνες οι… χαριστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ηρακλείου
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Επικίνδυνες οι… χαριστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ηρακλείου

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έφερε η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, εν μέσω του θέρους και χωρίς καμία ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι χαριστικές και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών και των διερχόμενων πεζών. Επιπροσθέτως δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση κατά την λειτουργία της κεντρικής λαϊκής αγοράς» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο δημοτικός  σύμβουλος αναφέρει ότι «δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι η τακτική της σημερινής διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να φέρνει εν κρυπτώ και εν μέσω του θέρους, παρεμβάσεις που αφορούν στο κυκλοφοριακό στην πόλη μας δεν προκαλεί καμία αίσθηση σε εμάς. Ωστόσο δεν έχει σημασία τι νοιώθουμε εμείς. Σημασία έχει τι λένε οι ίδιοι οι δημότες, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι που βρίσκονται εκατέρωθεν της Λ. Ηρακλείου και ειδικά στη συμβολή της με την Οδό Κουντουριώτου, για τις παρεμβάσεις που αποφάσισε μονομερώς η δημοτική αρχή του κ. Νίκου Μπάμπαλου στο συγκεκριμένο σημείο».

«Ο κ. Νίκος Μπάμπαλος έχει το δικαίωμα να αντιλαμβάνεται και να ερμηνεύει από τη δική του σκοπιά τα συμβαίνοντα στη δημόσια σφαίρα. Δεν δικαιούται όμως να προχωρά σε ενέργειες που εξυπηρετούν λίγους και δυσχεραίνουν το κοινωνικό σύνολο», συνεχίζει ο ίδιος και παραθέτει φωτογραφικές λήψεις όπου, όπως λέει, καταγράφεται ξεκάθαρα ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που επέβαλε χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εν αγνοία των κατοίκων η παρούσα διοίκηση, έχουν δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που – υποτίθεται-  ότι επιλύουν.

«Μετά από μαρτυρίες κατοίκων, βρεθήκαμε στην περιοχή και διαπιστώσαμε με τα μάτια μας ότι η διασταύρωση της Λ. Ηρακλείου με την Οδό Κουντουριώτου έχει μετατραπεί, μετά τις παρεμβάσεις που επέβαλε, χωρίς διαβούλευση, η διοίκηση σε πηγή κινδύνων για τους οδηγούς, τους πεζούς και τους επισκέπτες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Και η ανακοίνωσή του καταλήγει ως εξής: «Δεν θα σταματήσουμε την ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες σε κάθε γειτονιά. Δεν θα εφησυχάσουμε ούτε λεπτό. Θα εξακολουθήσουμε να ασκούμε συστηματική αντιπολίτευση, εντός και εκτός των τειχών του δημαρχείου.

»Δεν μας αφορά η κάλυψη συγκεκριμένων επιχειρηματικών αναγκών, ειδικά όταν αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με τη φυσιογνωμία της περιοχής και τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων. Δεν θα επιτρέψουμε στο εξής να προχωρά η δημοτική αρχή χωρίς σκέψη και φειδώ σε ενέργειες που βλάπτουν και δεσμεύουν την εικόνα του Ηρακλείου Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet