Συναυλία νέων μουσικών την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Ψυχικό
Πολιτισμός

Συναυλία νέων μουσικών την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Ψυχικό

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 19:30 στο Θέατρο Αρσακείων Σχολείων (Αρσάκη 1, Ψυχικό) ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού «Η Ευτέρπη» παρουσιάζει νέους μουσικούς, ηλικίας 6 ως 36 ετών, επιλεγμένους για την πρόοδο και την αγάπη τους για τη μουσική.

Συναυλία νέων μουσικών

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού στηρίζει και φέτος τη συναυλία αυτή. Η καθιερωμένη συναυλία πραγματοποιείται επί σειρά ετών υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε νέους να παρουσιάσουν την πρόοδο και τις συνθέσεις τους στο κοινό, καθώς και να συμπράξουν με την Ορχήστρα Νέων Ψυχικού, η οποία στο φινάλε της συναυλίας συνοδεύει τελειόφοιτους και διπλωματούχους νέους μουσικούς.

Ο Σύλλογος «Η Ευτέρπη» έχει τις ρίζες της στη μακρόχρονη συνεργασία μιας ομάδας, νέων μουσικών, με την μικτή χορωδία του Δήμου Ψυχικού και είναι ένας σύλλογος με πλούσια πολιτιστική προσφορά στον Δήμο μας. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό την καλλιέργεια της μουσικής τέχνης ιδιαίτερα μεταξύ των νέων και γενικά την ανάπτυξη της μουσικής παιδείας όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με αυτήν. Έχει οργανώσει πολυάριθμες συναυλίες εορταστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα που σύμφωνα με τις απόψεις διακεκριμένων μουσικών, αναβαθμίζουν την πόλη μας και αποτελούν μια ουσιαστική προσφορά στους συνδημότες μας και όχι μόνον.

Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: μαέστρος Τάσος Ξηράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet