Γ. Σγουρός: «O tempora, o mores… κ. Δούρου»
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: «O tempora, o mores… κ. Δούρου»

Σε αίτημα της εκλεγμένης περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου για την παραχώρηση στην ίδια κατάλληλου και επαρκούς χώρου γραφείων, εντός του κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να οργανώσει την εργασία της πριν την ανάληψη των καθηκόντων της, απαντά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, με επιστολή του.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης, στην επιστολή του, ενημερώνει την εκλεγμένη περιφερειάρχη ότι  από το 2011, έχουν παραχωρηθεί σε όλες τις παρατάξεις γραφεία, στον 4ο όροφο του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου τους και την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Αναφορικά με τα γραφεία της παράταξης της κ. Ρένας Δούρου, ο κ. Γιάννης Σγουρός αναφέρει ότι δεν τα επισκέπτονται συχνά οι αιρετοί του συνδυασμού και συμπληρώνει ότι μπορεί να της παραχωρήσει άμεσα και το δικό του γραφείο στον 7ο όροφο του κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής.

Τέλος, επισημαίνει ότι η διαδικασία ενημέρωσης από απερχόμενο σε νεοκλεγέντα δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης τέτοιας έκτασης από κανέναν νεοεκλεγέντα αιρετό σε καμία από τις περιφέρειες της χώρας, πλην της Περιφέρειας Αττικής και ολοκληρώνει την επιστολή του με τη χαρακτηριστική φράση «O tempora, o mores…» (μετάφραση: ω καιροί, ω ήθη).

Δείτε την Επιστολή – αίτημα της κ. Ρ. Δούρου.

Δείτε την Επιστολή – απάντηση του κ. Γ. Σγουρού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet