Κάθε διαδρομή με τη δημοτική συγκοινωνία Βριλησσίων πλέον επιβραβεύεται
Κοινωνία

Κάθε διαδρομή με τη δημοτική συγκοινωνία Βριλησσίων πλέον επιβραβεύεται

Το πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης του Δήμου Βριλησσίων Followgreen, προωθώντας την εξοικονόμηση ενέργειας και τις φιλικότερες αστικές μετακινήσεις, επιβραβεύει όλους εκείνους που επιλέγουν να μετακινηθούν με τη δημοτική συγκοινωνία.

Η δράση φιλοδοξεί οι δημότες, αλλά και οι εργαζόμενοι εντός των ορίων του Δήμου Βριλησσίων, να επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους τη δημοτική συγκοινωνία αντί των οχημάτων τους.

Πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών/αφίσα

Με αυτό τον τρόπο κάθε μετακίνηση μπορεί να γίνει φιλικότερη προς το περιβάλλον και στην πόλη, καθώς θα μειωθεί η κατανάλωση καυσίμων και η κίνηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο οι μετακινήσεις των πολιτών να γίνουν πιο «πράσινες», αλλά και πιο γρήγορες καθώς η κίνηση αποτελεί μεγάλο πρόβλημα των αστικών κέντρων σε όλο τον κόσμο.

Η δημοτική πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης και πράσινης ενέργειας Followgreen σε πρώτη φάση θα διανέμει κουπόνια επιβράβευσης 150 πόντων στους επιβάτες της δημοτικής συγκοινωνίας, κάθε Τρίτη στο δρομολόγιο των 7:40π.μ., το οποίο έχει έναρξη τον σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Για να λάβουν οι πολίτες τους 150 πόντους επιβράβευσης, θα πρέπει να γραφτούν στην πλατφόρμα followgreen.gr/vrilissia, όπου μπορούν να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας και στη συνέχεια να καταχωρήσουν τον μοναδικό αριθμό που αναγράφει το κουπόνι επιβράβευσης που έλαβαν από τον οδηγό.

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν με δύο τρόπους, είτε στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Βριλησσίων σε μοναδικές εκπτώσεις/προσφορές, είτε να δωριστούν στα σχολεία του Δήμου που συμμετέχουν στον Μαθητικό Διαγωνισμό: «Ανακυκλώνουμε γιατί Μετράει» 2018-2019 για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet