Χόρεψαν και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Χόρεψαν και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 εκδήλωση-«Latin Party» ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς, στο cafe-bar Escoba.

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς και η ΜΚΟ «Φάρος Ελπίδας» ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του καταστήματος και καλεί όλους να συμμετάσχουν σε μελλοντικές αντίστοιχες δράσεις και να προσφέρουν, ανά πάσα στιγμή, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε αρχικά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Escoba (Πατριάρχου Μαξίμου 1, Κεφαλάρι Κηφισιάς) οι οποίοι αφενός μεν μας στήριξαν στην προσπάθεια μας και αφετέρου βοήθησαν ενεργά στην ομαλή διεξαγωγή της βραδιάς. Επίσης ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν μαζί μας αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας σήμερα.

Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του Δήμου μας και σε επόμενες βραδιές ή άλλου είδους εκδηλώσεις ο αριθμός των παρευρισκομένων να πολλαπλασιαστεί. Από εσάς προσμένουμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή σε επόμενες δράσεις μας για τον ίδιο πάντα κοινωνικό σκοπό.

Αν θέλετε να προσφέρετε φάρμακα τρόφιμα είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλέφωνο 210 6230919 ή με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλέφωνο 210 6256945.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet