ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: “Μπορούσε να λειτουργήσει το Cine Σχολείο”
Πολιτισμός

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: “Μπορούσε να λειτουργήσει το Cine Σχολείο”

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο της δημοτικής παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο αναφέρει ότι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) μπορεί να εκδώσει εισιτήρια για το “Σινέ Σχολείο – Θανάσης Βέγγος”. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, διαψεύδονται ο ισχυρισμός του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Ζορμπά περί του αντιθέτου, που οδήγησε στη μη λειτουργία φέτος του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η μη λειτουργία του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου, για πρώτη φορά, αποτελεί αρνητική κληροδοσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής Ζορμπά, η οποία στερεί από τους κατοίκους μία όαση δροσιάς και πολιτισμού στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Αξίζει να επισημανθεί ότι προσφάτως κατέπεσε ο ισχυρισμός της, ότι δήθεν ο ΠΑΟΔΑΠ δεν δύναται να λειτουργήσει υπό την εποπτεία του το ΣΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ.

Στις πρόσφατες επισκέψεις μας στον Επίτροπο κ. Τσίγκα για ενημέρωση και συζήτηση αρκετών θεμάτων του Δήμου μας, διευκρινίσθηκε ότι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) δύναται, εφ΄ όσον βεβαίως προγραμματίσει εγκαίρως, να εκδώσει εισιτήρια λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου.

Οφείλουμε αυτή την ενημέρωση, διότι έτσι διαψεύδεται ο ισχυρισμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής περί του αντιθέτου, επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε για να μην λειτουργήσει τον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, με τη δέσμευση ότι η επόμενη δημοτική αρχή και η νέα διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ θα λειτουργήσουν το ΣΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ με έγκαιρο προγραμματισμό.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet