Διακρίθηκαν οι αθλήτριες beach volley του Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Διακρίθηκαν οι αθλήτριες beach volley του Γ.Σ. Χαλανδρίου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στην Ανάβυσσο, το πρωτάθλημα regional της ΕΣΠΑΑΑ για beach volley στις κατηγορίες Κ16 και Κ19.

Ο Γ.Σ. Χαλανδρίου εκπροσωπήθηκε με τέσσερις αθλήτριες που συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές ομάδες, στην κατηγορία των Κ16 κοριτσιών και σε σύνολο επτά ομάδων. Συγκεκριμένα, απ΄ το Σύλλογο του Χαλανδρίου συμμετείχαν η Ηλέκτρα Αγριόδημου (2000), η Μαργαρίτα Αθανασοπούλου (2000) που αποτέλεσαν τη μία ομάδα, καθώς και η Αλεξάνδρα Καραβοκύρη (2000) με συμπαίκτρια τη Βίκυ Οικονόμου (2000), που αποτέλεσαν την άλλη ομάδα.

Αναμνηστική φωτογραφία των νικητών. Δεξιά διακρίνονται οι αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου Αλ. Καραβοκύρη και Β. ΟικονόμουΤο δίδυμο Καραβοκύρη/Οικονόμου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ το άλλο ζευγάρι δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στην πρώτη φάση. Οι δύο ομάδες δεν είχαν προπονηθεί όσο θα έπρεπε στην άμμο παρ΄ όλα αυτά έδειξαν καλά στοιχεία και άφησαν υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρεται στις ελλείψεις που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλανδρίου, στο γήπεδο bach volley στο γυμναστήριο «Ν. Πέρκιζας», το οποίο δεν έχει λειτουργήσει και ζητά από τη νέα δημοτική αρχή να διευθετήσει τα ζητήματα αυτά, όπως αναγράφεται στο ακόλουθο κείμενο.

Εκτός απ’ το δεδομένο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Χαλανδρίου με τις διαχρονικές παραλείψεις και τους κακούς χειρισμούς, υπάρχει και το θέμα του γηπέδου του beach volley στο «Ν. Πέρκιζας» όπου υπάρχει, και μάλιστα καταγεγραμμένη, δέσμευση ότι θα λειτουργούσε απ΄ τον προηγούμενο Οκτώβριο. Δυστυχώς (και) αυτή η προσπάθεια «σκόνταψε» όχι στην έλλειψη οικονομικών πόρων, αλλά σε μικροπολιτικές συγκρούσεις.

Ελπίζουμε με τη νέα δημοτική αρχή να γίνει μία νέα προσέγγιση, πιο γόνιμη, τόσο για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το beach volley όσο και για τον Δήμο που θα έχει οφέλη απ΄ αυτή τη δραστηριότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet