Εκατοντάδες Βριλησσιώτες στην πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γ. Πισιμίση
Πολιτική

Εκατοντάδες Βριλησσιώτες στην πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γ. Πισιμίση

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 η πρώτη προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια και υποψηφίου δημάρχου Βριλησσίων, Γιάννη Πισιμίση, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων.

Μαζικό και δυναμικό «παρών» έδωσαν εκατοντάδες Βριλησσιώτες, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, καθώς και ο επίτιμος δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος και ο τέως δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, οι οποίοι και απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού και δεσμεύτηκε «για μια πορεία ήθους και διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς πελατειακές σχέσεις». «Ανανέωση για εμάς σημαίνει δικαιοσύνη, σημαίνει πρόοδος, σημαίνει εξορθολογισμός και ίσες ευκαιρίες για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Πισιμίσης.

Στο τέλος της ομιλίας οι εκατοντάδες φίλοι που κατέκλυσαν τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων συνομίλησαν με τον κ. Γιάννη Πισιμίση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet