Με επικεφαλής τον Δ. Κωνστάντο κατεβαίνει στις εκλογές η Λυκόβρυση Πεύκη.-
Πολιτική

Με επικεφαλής τον Δ. Κωνστάντο κατεβαίνει στις εκλογές η Λυκόβρυση Πεύκη.-

Με υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της Δημήτρη Κωνστάντο θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-.

Με σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Συνεχίζουμε το αυτοδιοικητικό ταξίδι, συμμετέχοντας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με υποψήφιο δήμαρχο τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρη Γ. Κωνστάντο διατηρώντας το σήμα και την ονομασία Λυκόβρυση Πεύκη.-.

Στα μέσα Δεκεμβρίου με την ανακοίνωση σημαντικού αριθμού υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα καταστεί φανερή και θα τεκμηριωθεί η αμφίπλευρη διεύρυνση της παράταξής μας τόσο με τη συμμετοχή συλλογικοτήτων με θεσμική ή μη εκπροσώπηση όσο και με την τιμητική για εμάς συστράτευση συνδημοτών μας, που αξιολόγησαν θετικά την αυτοδιοικητική πορεία που έχουμε διανύσει από το 2014 μέχρι και σήμερα.  

Από την προεκλογική περίοδο του 2014 μέχρι και σήμερα υπήρξαμε απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, επαινέσαμε λόγω και έργω με δημόσιες ανακοινώσεις και την ψήφο μας στο  Δημοτικό Συμβούλιο τα θετικά της διοίκησης του κ. Μαυρίδη, συνεργαστήκαμε άψογα με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης όταν χρειάστηκαν κοινές παρεμβάσεις, ασκήσαμε κριτική σε όσα θέματα διαφωνούσαμε με τις επιλογές της πλειοψηφίας αυστηρά με επιχειρήματα, ποτέ με λαϊκισμό και αφορισμούς, στηρίξαμε στην πράξη την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και δομών του όταν υπήρξαν μικροπολιτικές στοχεύσεις σε βάρος τους, προτείναμε σειρά υλοποιήσιμων ιδεών στις θεσμικές συναντήσεις που είχαμε με τον δήμαρχο, τους προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των Νομικών Προσώπων ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ, ενημερώσαμε συστηματικά τους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας, αλλά και για γενικότερα ζητήματα του Δήμου, αναδείξαμε θέματα που αποτελούν πλέον μέρος της αυτοδιοικητικής συζήτησης, ανταποκριθήκαμε πλήρως στην άσκηση των καθηκόντων μας, ενθαρρύναμε σε κάθε περίπτωση την ουσιαστική ενεργοποίηση και παρέμβαση των κατοίκων.

Παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στην άσκηση των αυτοδιοικητικών μας καθηκόντων με δεδομένο ότι το διάστημα των 6 μηνών μέχρι τις δημοτικές εκλογές αλλά και των 9 μηνών μέχρι τη λήξη της θητείας του δημοτικού συμβουλίου, προσφέρεται για την παραγωγή έργου προς όφελος της ποιότητας ζωής που απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας. Επιπρόσθετα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή σε διαδημοτικό επίπεδο στην αποτροπή αρνητικών εξελίξεων στον Βόρειο Τομέα Αττικής όπως η επιχειρούμενη προσπάθεια δημιουργίας καζίνο στο κτήμα Δηλαβέρη Αμαρουσίου στη γειτονιά μας.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας για την ενθάρρυνσή τους σε καθημερινή βάση και με όλα τα πρόσφορα μέσα να δηλώσουμε το «παρών» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet