«Μικρή Άρκτος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

«Μικρή Άρκτος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

Επίλογος των τακτικών προβολών για το 2018 της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής με μία γυναικεία κινηματογραφική ματιά, τη «Μικρή Άρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00 στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1, Αγία Παρασκευή.

Η σκηνοθέτρια και συγγραφέας Ελισάβετ Χρονοπούλου θα είναι παρούσα στην προβολή, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας Χρήστος Αλεξανδρής. Την ταινία θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης Αλέξης Τσάφας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος – εισφορά 3 ευρώ για μη μέλη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε ένα αθηναϊκό ξενοδοχείο ημιδιαμονής, το αναίσθητο σώμα μιας κοπέλας μεταφέρεται σε ασθενοφόρο και ένας άντρας συλλαμβάνεται. Ο τελευταίος θυμάται τη γνωριμία, τη σχέση τους και τι τον οδήγησε σε ένα ακραίο ξέσπασμα βίας.

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Γεωργοβασίλη, Γιάννης Κοκιασμένος, Διώνη Κουρτάκη.

Η «Μικρή Άρκτος» έκανε πρεμιέρα στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, ενώ έχει προβληθεί και στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο Hellas Film Box στο Βερολίνο απέσπασε το 1ο βραβείο στο Τμήμα «Νέες Ματιές», ενώ συμμετείχε και στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet