Ενότητα προς Λαϊκή Συσπείρωση: Σας αφήνουμε στην «υγειονομική» απομόνωση που επιλέξατε…
Πολιτική

Ενότητα προς Λαϊκή Συσπείρωση: Σας αφήνουμε στην «υγειονομική» απομόνωση που επιλέξατε…

Μετά τη σκληρή απόρριψη από πλευράς Λαϊκής Συσπείρωσης της πρότασης για κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκ μέρους της δημοτικής παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, η τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την παράταξη του ΚΚΕ για πολιτική «υγειονομικής» απομόνωσης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ενότητα αναφέρει:

Μια απάντηση στη Λαϊκή Συσπείρωση

Διατηρούσαμε την ελπίδα ότι η Λαϊκή Συσπείρωση, ύστερα από την αυτοδιοικητική  εμπειρία τόσων χρόνων στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είχε κατανοήσει τη λαϊκή απαίτηση για προγραμματική ενότητα και μέτωπο όλων των δημοκρατικών, αντιμνημονιακών, προοδευτικών κοινωνικών δυνάμεων, σε ισότιμη βάση και θα είχε ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα που απευθύναμε.

Πιστέψαμε ότι θα ήθελε να δώσει ελπίδα στα «λαϊκά στρώματα» ότι μια άλλη πολιτική στον Δήμο είναι εφικτή για το δικό τους όφελος. 

Δυστυχώς διαψευστήκαμε και μάλιστα καταγγελθήκαμε για το «θράσος» μας να  τολμάμε να απευθυνόμαστε στον «συνδυασμό του ΚΚΕ», με κίνδυνο να τον μολύνουμε, «αναμασώντας  τα φθαρμένα ιδεολογήματα  του πολιτικού προσωπικού της άρχουσας τάξης».

Δεν «ψαρεύουμε σε θολά νερά». Απευθύνουμε δημόσιο λόγο με επιχειρήματα και προτάσεις. Έχουμε δώσει εξετάσεις συνέπειας και ήθους στη μαρουσιώτικη κοινωνία και τα περί «χαμαιλεοντισμού» δεν μας αφορούν.

Είμαστε βέβαιοι ότι αν κερδηθεί ο Δήμος από μια πλατιά δημοκρατική, αντιμνημονιακή, προοδευτική συμμαχία κοινωνικών δυνάμεων θα υπηρετηθούν καλύτερα οι τοπικές λαϊκές ανάγκες, αλλά και θα δημιουργηθούν πιο ευνοϊκές συνθήκες πάλης τους στο γενικότερο πολιτικό επίπεδο. 

Οι πολίτες θα επιλέξουν τελικά ανάμεσα στην πολιτική της συσπείρωσης και της ενότητας που εμείς προτείναμε και την πολιτική της «υγειονομικής» απομόνωσης που επιλέγει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet