Διαμαρτυρία κατοίκων στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο για το καφεκοπτείο στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Διαμαρτυρία κατοίκων στον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο για το καφεκοπτείο στη Λυκόβρυση

«Υπάρχουν πάντα στα τοπικά προβλήματα της πόλης μας επίπεδα ανοχής και όρια ανοχής από τους συμπολίτες μας. Κι όταν αυτά τα όρια ξεπερνιούνται, οι άμεσα θιγόμενοι κάτοικοι αντιδρούν και μερικές φορές δυναμικά». Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 αυτό που έγινε στις 27 Νοεμβρίου 2018, με τα μέλη της επιτροπής κατοίκων της Λυκόβρυσης να διαμαρτύρονται και να θέτουν το οξύ πρόβλημά τους, που είναι η αφόρητη δυσοσμία που εκπέμπει η λειτουργία του καφεκοπτείου της περιοχής, ιδιαίτερα όταν οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί και συντελούν πολλαπλασιαστικά στο οξύ αυτό πρόβλημα.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων έγινε σε ανώτερο κλιμάκιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος γνώριζε το πρόβλημα και σε πρώτη φάση έχει επιληφθεί του θέματος, χωρίς φυσικά να υπάρχουν μέχρι σήμερα άμεσα αποτελέσματα, όπως σημειώνει η δημοτική παράταξη στην ανακοίνωσή της. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος μερίμνησε και για τη συνάντηση αυτή, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Έφη Τσεκούρα.

Ο κ. Ιωάννου και η κ. Τσεκούρα υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν το θέμα με τη διαδικασία του επείγοντος προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε του προβλήματος να επιληφθεί ο αρμόδιος υπουργός και να δοθεί μια άμεση και γρήγορη λύση.

«Οι κάτοικοι δεν ζητούν τίποτα άλλο παρά το αυτονόητο, να αναπνέουν στον χώρο τους ελεύθερα και υγιεινά. Θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική και αποτελεσματική τους δικαίωση» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet