Επίσκεψη μαθητών του 10ου Δημοτικού Αμαρουσίου στο 1ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου
Κοινωνία

Επίσκεψη μαθητών του 10ου Δημοτικού Αμαρουσίου στο 1ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. Μαζί με τους δασκάλους τους, 48 μαθητές και μαθήτριες επισκέφθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στο 1ο Περιφερειακό Παράρτημα Αναβρύτων – Βορρέ  – Νέας Λέσβου, όπου και πέρασαν όλοι μαζί ένα ευχάριστο και χαρούμενο πρωινό.

Η συνάντηση των δύο διαφορετικών γενεών έγινε σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και ενθουσιασμού. Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα παιδιά, που τους προσέφεραν ζωγραφιές, καθώς και γλάστρες με θεραπευτικά φυτά που είχαν φυτέψει μόνα τους.
Μέσα από την αφήγηση ιστοριών και την αλληλοεπίδραση, τα μέλη του ΚΑΠΗ μετέδωσαν στα παιδιά αξίες, γνώσεις και διδάγματα από τη δική τους ζωή και τα παιδιά τους χάρισαν τον νεανικό ενθουσιασμό τους, το κέφι και τον αυθορμητισμό τους και κυρίως την ελπίδα που συμβολίζουν.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την πρωτοβουλία της επίσκεψης και υπογραμμίζοντας τη σημαντική αξία της συνάντησης των δύο διαφορετικών γενεών ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet