Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου επί της οδού Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 18.
  2. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου επί της οδού Οκταβίου Μερλιέ 39.
  3. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μεσολογγίου 39-41-43 για την επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ), ιδιοκτησίας «ΓΡΙΒΑ ΧΡΗΣΤΟΥ».
  4. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 341/2018 Πράξης Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Έγκριση ενιαίας μελέτης και τεχνικών προδιαγραφών, για την ετήσια προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας και των Νομικών Προσώπων του (ΚΕΒΡΕΦΟ, ΟΠΑΝ), καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας)» και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού.
  6. Τροποποίηση της 381/2018 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής (Λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό του συντελεστή του Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού).
  7. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ύψους των τελών που επιβάλλονται για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2019».
  8. Καθορισμός Τελών Διαφήμισης για το έτος 2019.
  9. Καθορισμό καταβολής τέλους για την χρήση του χώρου που καταλαμβάνει το κουβούκλιο του περιπτέρου για το έτος 2019.
  10. Εισήγηση για τη λήψη απόφασης για τον καθορισμό του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (ΦΗΧ)».
  11. Λήψη σύμφωνης γνώμης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2018 και εξειδίκευση κωδικού.
  12. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την παροχή καλλιτεχνικών – μουσικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων – Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων και εξειδίκευση κωδικού.
  13. Λήψη σύμφωνης γνώμης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνικών – μουσικών υπηρεσιών από φιλαρμονική μπάντα για την περίοδο των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2018 και εξειδίκευση κωδικού.
  14. Παραχωρήσεις αιθουσών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  15. Παραχωρήσεις αιθουσών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  16. Διόρθωση της υπ΄αριθμ. 317/2018 Πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου.
  17. Αντικατάσταση τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.
  18. Αντικατάσταση τακτικού μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  19. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης  για την 66/2018 (ΑΔΑ: ΩΞ0ΤΟΛ04-ΙΙΓ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας» (ΟΠΑΝ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών 3ου τριμήνου έτους 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet