Και επίσημα εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης ο Δ. Στεργιού
Πολιτική

Και επίσημα εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης ο Δ. Στεργιού

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 η ανακήρυξη της υποψηφιότητας του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων που ήταν γεμάτο.

Στην ομιλία του ο κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε ειδικότερα στον μεγάλο αριθμό παλαιών αυτοδιοικητικών στελεχών των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων που παρευρίσκονταν.

Ακολούθως, παρουσίασε 50 στελέχη, εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους του δικού του και άλλων συνδυασμών, που εντάχθηκαν στη Δημοτική Συμμαχία, παλαιούς και νέους υποψηφίους που έθεσαν την υποψηφιότητά τους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συμμαχίας καθόρισε την ερχόμενη θητεία του συνδυασμού, εφόσον εκλεγεί, ως «θητεία ανάπτυξης», διευκρινίζοντας ότι «μετά τον αγώνα των 9 ετών για το στήσιμο και το νοικοκύρεμα των οικονομικών και των διοικητικών του Δήμου Πεντέλης, είναι πλέον η ώρα για ανάπτυξη σε έναν Δήμο που δεν χρωστάει και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».

Στη συνέχεια ζήτησε την ψήφο των πολιτών την πρώτη Κυριακή για τη Δημοτική Συμμαχία, επισημαίνοντας ότι «η δεύτερη Κυριακή οδηγεί στη διαπλοκή και στην ακυβερνησία, κατάσταση που οπωσδήποτε πρέπει να αποφευχθεί».

Ο κ. Στεργίου-Καψάλης δεσμεύτηκε για από μέρους της παράταξής του «αγώνα 24ωρης προσφοράς για τον άνθρωπο και το Πεντελικό περιβάλλον» και τόνισε ότι «τη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο και την πατρίδα, η Πεντέλη είναι στο κέντρο των αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας και απαιτείται να υπάρχουν στην τοπική εξουσία άτομα ικανά, έμπειρα, που να ξέρουν, να θέλουν και να μπορούν».

Κλείνοντας ζήτησε «να μη γίνουν πειράματα στην ψήφο, με στηρίξεις τυχοδιωκτισμών, αλλά η ψήφος να είναι ψήφος του ατομικού και τοπικού συμφέροντος».

Έκλεισε ζητώντας από όλους να ενημερώσουν μέχρι τις εκλογές όλους τους πολίτες γιατί, όπως είπε, «η ψήφος στο καλό παιδί, στον κομματάρχη και στον φίλο είναι καταστροφή και δεν θα έχει αξία μετεκλογικά το “δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν ενημερώθηκα”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet