Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Έκκληση προς Δ.Σ. για άμεση εύρεση λύσης για το καφεκοπτείο στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Έκκληση προς Δ.Σ. για άμεση εύρεση λύσης για το καφεκοπτείο στη Λυκόβρυση

«Απαιτείται, επιτέλους, άμεση λύση στο θέμα του καφεκοπτείου στη Λυκόβρυση» τονίζει η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, η οποία απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των κατοίκων για μια δίκαιη και αποτελεσματική λύση σχετικά με τη λειτουργία του καφεκοπτείου στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Όταν ένα πρόβλημα που απασχολεί τους συμπολίτες μας στη Λυκόβρυση και είναι πρόβλημα υγείας τους, απασχολεί μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, είναι ανάγκη να ευαισθητοποιηθούν όλοι είτε ζουν στη Λυκόβρυση είτε όχι. Και είναι λυπηρό να διαιωνίζεται χωρίς να μπορεί να δοθεί άμεση και αποτελεσματική λύση μήνες τώρα.

Αναφερόμαστε στο πρόβλημα της λειτουργίας του καφεκοπτείου στη Λυκόβρυση, η λειτουργία του οποίου δημιουργεί αναθυμιάσεις και επικίνδυνους ρύπους, δημιουργώντας στους κατοίκους που συνορεύουν με αυτό δυσεπίλυτα προβλήματα υγείας. Οι συμπολίτες μας έχουν διαμαρτυρηθεί πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως προς κάθε κατεύθυνση, αλλά μέχρι τώρα προσκρούουν σε δαιδαλώδεις νομοθεσίες ή και συμφέροντα που τροχοπεδούν μια επιτέλους βιώσιμη λύση.

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμμαχοι και συμπαραστάτες, το ενδιαφέρον των οποίων είναι έκδηλο και χειροπιαστό. Από μεμονωμένες φωνές τοπικών αρχόντων μέχρι τις άοκνες προσπάθειες του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, κ. Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος γνωρίζει το πρόβλημα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη λύση του, υποστηρίζοντας με ενάργεια το αυτονόητο αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης να αναπνέουν χωρίς ρυπογόνες και ζημιογόνες για την υγεία τους επιβαρύνσεις.

Το θέμα πρέπει να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο άμεσα και να ληφθούν ομόφωνες αποφάσεις από όλες τις παρατάξεις και τους ανεξάρτητους συμβούλους, έτσι ώστε  να φθάσει στο καθ ύλην αρμόδιο υπουργείο το οποίο και θα αναγκαστεί να δώσει πολιτική λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Έτσι, η δημοτική κίνηση Λυκόβρυση – Πεύκη 2020  κάνει έκκληση προς όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο να υιοθετήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των κατοίκων για μια δίκαιη και αποτελεσματική λύση για το καφεκοπτείο της Λυκόβρυσης, η λειτουργία του οποίου δημιουργεί μέχρι τώρα σοβαρά προβλήματα στους συμπολίτες μας.

Ενωμένοι Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet