Νέο κυλικείο στο Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» του Δήμου Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νέο κυλικείο στο Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» του Δήμου Χαλανδρίου

Έπειτα από χρόνια λειτουργεί ξανά το κυλικείο στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας» του Δήμου Χαλανδρίου. Πρόκειται για το βασικό κυλικείο στον χώρο του κολυμβητηρίου, αλλά και για ένα παράρτημά του στον χώρο του ποδοσφαίρου προκειμένου, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου, να εξυπηρετούνται αθλούμενοι και επισκέπτες σε όλον το χώρο του αθλητικού κέντρου. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις, αλλά και ο περιβάλλον χώρος ανακαινίστηκαν πλήρως με δαπάνη της δημοτικής επιχείρησης «Φλύα», ενώ κατασκευάστηκε και τουαλέτα για επισκέπτες με αναπηρία.

Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει σχετικά: «Σε αντίθεση με την πάγια τακτική παλαιότερων διοικήσεων τόσο του Δήμου όσο και της δημοτικής επιχείρησης “Φλύα”, διενεργήθηκε δημόσια ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία για την ενοικίαση των χώρων. Το μηνιαίο μίσθωμα διαμορφώθηκε στα 4.700 ευρώ, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό έσοδο για τη δημοτική επιχείρηση. Στον περιβάλλοντα χώρο των δύο κυλικείων συνεχίζονται οι παρεμβάσεις τόσο για την αισθητική τους αναβάθμιση όσο και για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό».

Στην εκδήλωση εγκαινίων του χώρου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Έλενα Χριστούλη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, Λίτσα Γαλάνη, εκπρόσωποι  συλλόγων και φορέων της πόλης κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet