Γ. Σγουρός: Η Αττική δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς – Εμείς έχουμε τη γνώση
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Η Αττική δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς – Εμείς έχουμε τη γνώση

«Δεν πάει άλλο με τον κατήφορο της σημερινής διοίκησης – Οι δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν σκοπιμότητες – Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όσους βλέπουν μάχη για δύο» τόνισε σε συνέντευξη για τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής που παραχώρησε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος Γιάννης Σγουρός που φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική  εκπομπή των Α. Αντζολέτου και Α. Μαγγηριάδη στον ΣΚΑΪ.

«Η Αττική δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς – Εμείς έχουμε τη γνώση» δήλωσε ο κ. Γ. Σγουρός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε για τα ακόλουθα και συγκεκριμένα επισήμανε:

Τον λόγο που είναι εκ νέου υποψήφιος: Πέντε χρόνια η Περιφέρεια Αττικής υπολειτουργεί. Αντί να πηγαίνει μπροστά πάει συνέχεια προς τα πίσω. Αντί να λύνονται προβλήματα δημιουργούνται συνέχεια καινούρια. Δεν πάει άλλο με αυτόν τον κατήφορο. Η Αττική δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς. Εμείς έχουμε τη γνώση. Έχουμε την εμπειρία να αντιστρέψουμε την κατάσταση.  Μπορούμε και ξέρουμε πως να βάλουμε την Αττική και πάλι στις σωστές ράγες.

Τη διαφορά στον χειρισμό των κρίσεων με τη Ρένα Δούρου: Η θητεία της υπήρξε πέρα για πέρα αποτυχημένη. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ στα δύσκολα, π.χ. στις φωτιές του 2009 βγήκα μπροστά, δεν έβαζα άλλους να μιλήσουν για μένα. Ποτέ δεν κρύφτηκα. 

Για τις πολλαπλές κάλπες: Νοθεύεται το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών όταν συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές και είναι τόσο κοντά οι εθνικές εκλογές. Σκεφτείτε μόνο ότι θα προκύψουν περίπου 150.000 υποψήφιοι. 

Για τον «Κλεισθένη» και την απλή αναλογική: Στην Ευρώπη υπηρετούν πολιτικές συνοχής ώστε η διοίκηση να είναι αποτελεσματική και επωφελής για τον πολίτη. Με το νέο σύστημα θα προκληθεί αλαλούμ.

Για τις δημοσκοπήσεις: Η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων τα τελευταία χρόνια συναγωνίζεται την εμπιστοσύνη που εμπνέουν οι πολιτικοί στους πολίτες. Είναι στο ναδίρ δηλαδή. Κατά τη γνώμη μου όσες δημοσκοπήσεις κι αν γίνουν είναι πολύ πρόωρες, εδώ καλά καλά δεν είναι γνωστές οι υποψηφιότητες. Η δική μου ανάγνωση δείχνει ότι κάποιοι επείγονται να δημιουργήσουν μία πεποίθηση στην κοινή γνώμη ότι και καλά η κόντρα είναι μεταξύ δύο. Ευσεβείς πόθοι. Λυπάμαι, αλλά θα τους χαλάσουμε τη σούπα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet