100 και πλέον γυναίκες συμμετείχαν στα δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας του Δήμου Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

100 και πλέον γυναίκες συμμετείχαν στα δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας του Δήμου Γαλατσίου

Περισσότερες από 100 γυναίκες παρακολούθησαν δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γυναικών στο «ΠΑΛΑΙ» Δήμου Γαλατσίου την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Τη συγκεκριμένη δράση διοργάνωσε το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του Δήμου Γαλατσίου σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της ανάγκης διάχυσης του μηνύματος για την εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Παράλληλα με τα μαθήματα αυτοάμυνας, την ίδια μέρα στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης μοιράστηκε τόσο σε διερχόμενους όσο και σε ιδιοκτήτες καταστημάτων σχετικό έντυπο υλικό από στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου.

Τα μαθήματα αυτοάμυνας διεξήχθησαν με τη συμμετοχή δασκάλων τοπικών αθλητικών συλλόγων του Γαλατσίου. Για αυτόν τον λόγο ο Δήμος Γαλατσίου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους και την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν οι δασκάλες και οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα τους κ.κ.: Σωτήρη Ζούκα (Αττική Ένωση- Tae KwonDo), Αρετή Αθανασοπούλου και τον μαθητή της Γιάννη Καλαμούτη (Tae KwonDo- Φωτιά), Χριστίνα Λιναρδάτου (Perseas Boxing Club), Στέφανο Στεφανή (Steafanis΄ Warriors Krav Maga), Ιωάννη Χαχάλη και Νεκτάριο Μπαλτζάκη (Ήρεμη Δύναμη- Ju-Jitsu,  καθώς επίσης και τους γυμναστές και τις γυμνάστριες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Γαλατσίου για τη συνδρομή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet