Αργυρό βραβείο για τον Δήμο Γαλατσίου στα «Best City Awards»
Αυτοδιοίκηση

Αργυρό βραβείο για τον Δήμο Γαλατσίου στα «Best City Awards»

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018 στο «Σεράφειο» Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ο Δήμος Γαλατσίου απέσπασε το Bronze Βραβείο στα Best City Awards 2018 που διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά η Boussias Communications, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, για την εφαρμογή του web Σύστηματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

Η υποψηφιότητα του Δήμου αφορούσε ένα νέο Σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας / Αποθήκης Δεδομένων, το οποίο αναπτύχθηκε με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό και ανάλυση της στρατηγικής του Οργανισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξή του και πρόκειται, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου για «μία σημαντική διάκριση, σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές της τεχνολογικής εξέλιξης».

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου, Βασίλης Δερεδίνης. συνοδευόμενος από την κ. Μαρία Μάρκου, εκπρόσωπο της εταιρείας ΈΓΚΡΙΤΙΟΣ Group.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι.

«Ο Δήμος Γαλατσίου επενδύει στην ψηφιακή καινοτομία και στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό με μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» τονίζει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet