Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βριλησσίων και τα Χριστούγεννα
Κοινωνία

Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βριλησσίων και τα Χριστούγεννα

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο των Χριστουγέννων απευθύνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων.

Προκειμένου να μην λείψει κάτι από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των πολιτών του Δήμου Βριλησσίων, ο Οργανισμός καλεί τους πολίτες να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής, χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τα μικρά παιδιά.

Ακολουθεί η σχετική έκκληση:

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.

Με τη συνεχή στήριξη και τις δωρεές επιχειρήσεων, σχολείων , συλλόγων αλλά και απλών πολιτών κυρίως, ενισχύει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, προσφέροντάς τους ανελλιπώς κάθε μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, προσπάθεια όλων είναι να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα , δημητριακά, αλεύρι κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τα μικρά παιδιά.

Και η ελάχιστη προσφορά είναι για μας πολύτιμη!

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και με ένα κλικ, ένα από τα έτοιμα πακέτα τροφίμων

Στηρίζω τον συνάνθρωπο μου.

Προσφορά έτοιμων «πακέτων» φαγητού

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται και λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΠΑΔΒ), επί της οδού Λ. Πεντελης αρ. 62 στα Βριλήσσια

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι πολίτες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6135611, 210 8105052 (καθημερινά 7:30 με 16:30).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet