Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γιόρτασε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το χριστουγεννιάτικο καράβι στη Λυκόβρυση, ενώ αυτές τις ημέρες τα δύο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και οι σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα αυτές τις ημέρες και να μπούμε ανανεωμένοι στο Νέο Έτος».

Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Μπάντα του ΠΕΑΠ, την Brillante Classic Orchestra,  τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του τμήματος Musical Theater σε γνωστές μοντέρνες μελωδίες latin και swing. Η διδασκαλία της χορωδίας ήταν της Ντέπης Σακελλαρίου, η ενορχήστρωση, η διεύθυνση της ορχήστρας, της χορωδίας και της μπάντας ήταν της Κατερίνας Βαφειάδου, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Τζέφη Ζαχαροπούλου.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 19:00 το ΠΕΑΠ γιορτάζει στην πλατεία Λυκόβρυσης το άναμμα του χριστουγεννιάτικου καραβιού. Συμμετέχει η Μπάντα του ΠΕΑΠ υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet