Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Τον Μάριο Τόκα τίμησε το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
208 Προβολές

Στον Μάριο Τόκα ήταν αφιερωμένη η συναυλία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η συναυλία με τίτλο «10 Χρόνια Μνήμης – Μάριος Τόκας» πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής και των τμημάτων χορωδίας του ΠΕΑΠ, που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Για την οργάνωση της συναυλίας και τη διεύθυνση της ορχήστρας ήταν υπεύθυνος ο Γιώργος Γκαβογιάννης, για τη διδασκαλία και τη διεύθυνση των χορωδιών του ΠΕΑΠ η Ελευθερία Βούλγαρη, ενώ τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, η Νάντια Καραγιάννη και η Θεοδοσία Στίγκα. Τη βραδιά προλόγισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ενώ το ΠΕΑΠ τίμησε την Ορχήστρα των Εργαζομένων του ΟΤΕ, τον Γιώργο Γκαβογιάννη, καθώς και την Αμαλία Τόκα για την προσφορά της στον πολιτισμό.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Φιλοξενήσαμε σήμερα άλλη μια εξαιρετική συναυλία στο Δημοτικό μας Θέατρο και χαίρομαι που αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας. Και είναι ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν σημαντικό Έλληνα συνθέτη, τον Μάριο Τόκα, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΕΑΠ και όλους τους συντελεστές, τόσο για τη σκέψη, όσο και για την υλοποίηση».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up