Πεντέληθεν: Με Όραμα για την Πεντέλη το όνομα του συνδυασμού του Γ. Κατσικογιάννη
Πολιτική

Πεντέληθεν: Με Όραμα για την Πεντέλη το όνομα του συνδυασμού του Γ. Κατσικογιάννη

«Ένα μελίσσι όλη η Πεντέλη, αυτό είναι το όραμά μας!». Με αυτά τα λόγια «σφράγισε» ο Γιώργος Κατσικογιάννης την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως αναφέρει η παράταξη της οποίας ηγείται σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει και το όνομα του νέου συνδυασμού, Πεντέληθεν: Με Όραμα για την Πεντέλη.

«Τα στελέχη της παράταξης, με γνώμονα την απαγκίστρωση από κομματικούς μηχανισμούς, την πολιτισμική και περιβαλλοντική ευαισθησία, τη διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε ένα πλαίσιο ενότητας των τριών πόλεων ανακοινώνουν το όνομα της παράταξης» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση, στην οποία εξηγείται ότι το συγκεκριμένο όνομα – εκ της Πεντέλης – «επελέγη ακριβώς για να σηματοδοτήσει αυτήν την προσπάθεια».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Αξίζει ο Δήμος μας να γίνει σημείο αναφοράς στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με καινοτομία, δημιουργία και συμμετοχικότητα.

»Ο  υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατσικογιάννης καλεί όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες σε συστράτευση στην παράταξη Πεντέληθεν: Με Όραμα για την Πεντέλη, ώστε τον Μάιο του 2019 να αφήσουμε πίσω μας τις ετερόκλητες πρόσκαιρες και αποτυχημένες, όπως αποδείχθηκε, συμμαχίες, το παλιό και το ξεπερασμένο, που έχει καλύψει τις πόλεις μας σαν μαύρο σύννεφο, τα μικροπολιτικά και μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος μας και να ανοίξουμε τον δρόμο για τη νέα εποχή ανάπτυξης και ενότητας για τον Δήμο Πεντέλης».

Όπως ενημερώνει η παράταξη, εντός της εβδομάδος θα λειτουργήσουν τα γραφεία της στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61, στα Μελίσσια. «Με τα στελέχη, τους δημότες και τους ετεροδημότες μας, θα έχουμε εκεί την ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά και να καθορίσουμε μαζί θέματα αιχμής για επίλυση και προτεραιότητες για δράσεις» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Όπως, επίσης, αναφέρεται συνεχής είναι η εκδήλωση στήριξης της κίνησης από γνωστούς δημότες, μεταξύ των οποίων και οι:

  1. Βλάχου Αθανασία,
  2. Στάπας Θεόδωρος, υπάλληλος Δήμου,
  3. Ηλιόπουλος Αντώνης,
  4. Ιορδάνης Ταρασίου, στέλεχος επιχειρήσεων.
  5. Κατοίκου Τούλα,
  6. Κιούσης Δημήτριος, δημόσιος υπάλληλος,
  7. Κραβαρίτης Χαράλαμπος, επαγγελματίας,
  8. Κωνσταντίνου Ιωάννα,
  9. Μάστορας Σπυρίδων, οικονομολόγος,
  10. Μποτσάκος Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος,
  11. Παναγιωτόπουλος Χρήστος,
  12. Σκιαδάς Περικλής,
  13. Στέφανος Νικόπουλος, ηλ/μηχ. μηχανικός,
  14. Τζελέπη Τζέλλα, οδοντίατρος.

Η επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κατσικογιάννη και τα εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού θα πραγματοποιηθούν την Τέταρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8101781 – 6932 212534

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet