Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων ενόψει χειμώνα

0
106 Προβολές

Για τη λήψη των μέτρων ετοιμότητας που σχετίζονται με τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο γραφείο δημάρχου, συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ) του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη υπό τον συντονισμό του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της θερινής περιόδου και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό των προληπτικών ενεργειών, αλλά και των άμεσων επεμβάσεων για τη διαχείριση των συνεπειών και εκτάκτων αναγκών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εν όψει χειμώνα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης, ο κ. Χαχλάκης Αναστάσιος από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Α.Τ. Βριλησσίων, Αθανάσιος Σαραντάρης, ο αντιπύραρχος Ιωάννης Ζαμάνης του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ο επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, καθώς και από πλευράς υπηρεσιακών στελεχών ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Τ. Μαρτιγόπουλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up