Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0
239 Προβολές

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα με την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η νέα διανομή θα γίνει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του δημαρχείο, Στ. Καραγιώργη 2).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν, σύμφωνα με τον Δήμο,  έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού.

Επειδή αυτή η διανομή θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη σε ποσότητα νωπών και ξηρών τροφίμων συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για τη μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up