Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Ηράκλειο Αττικής παρέα με τους μικρούς Αϊνστάιν της πόλης

0
151 Προβολές

Σε γιορτινό ρυθμό μπήκε το Ηράκλειο Αττικής. Ο Δήμος άναψε τα φώτα στα δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα που στολίζουν την πόλη: το πρώτο στην κεντρική πλατεία, το δεύτερο στην πλατεία Αγίου Λουκά, καθώς και στο παραδοσιακό καράβι έξω από το δημαρχείο, για να συμβολίσει το φως των Χριστουγέννων, το φως που αποτελεί ευχή να μπει στις ζωές όλων των Ηρακλειωτών.

«Αυτό που έχει σημασία, άλλωστε, είναι να φωταγωγήσουμε τις καρδιές μας και να σταθούμε όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο, να μοιράσουμε αγάπη και χαρά» τόνισε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, δίνοντας το σύνθημα για να φωτιστεί το δένδρο της κεντρικής πλατείας.

Σε έναν επιπλέον συμβολισμό του Ηρακλείου της δημιουργίας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας, το κουμπί για να ανάψουν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δένδρο πάτησαν οι μικροί Αϊνστάιν, τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, τα οποία, πριν από λίγες ημέρες, πήραν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους στον Παγκόσμιο Τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

«Είναι το Ηράκλειο που θέλουμε, το Ηράκλειο που γίνεται καλύτερο, το Ηράκλειο που βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Έτσι πορευόμαστε στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, έτσι θα συνεχίσουμε» σχολίασε ο δήμαρχος.

Την εκδήλωση της κεντρικής πλατείας έντυσε μελωδικά η εκπληκτική φωνή της Ηρακλειώτισσας Βίκυς Καρατζόγλου, με τη συντροφιά της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής.

Στην γιορτή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία του Αγίου Λουκά τραγούδησαν οι γεμάτοι ζωντάνια Black Μπεεεε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up