Επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε Δράση ο Ηλίας Κατσαρός
Πολιτική

Επικεφαλής της παράταξης Πολίτες σε Δράση ο Ηλίας Κατσαρός

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (αίθουσα «Γιάννης Διαμαντόπουλος»), ανοιχτή γενική συνέλευση της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί με μοναδικό θέμα την εκλογή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, σε εξαιρετικό κι ενωτικό κλίμα, με την παρουσία πλήθους πολιτών τόσο από την Πεύκη όσο και από τη Λυκόβρυση.

Μετά από συζήτηση οι συμμετέχοντες στη γενική συνέλευση έκαναν ομόφωνα αποδεκτή την υποψηφιότητα του κ. Ηλία Κατσαρού, με στόχο την αλλαγή στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Την υποψηφιότητα του κ. Ηλία Κατσαρού εξήραν όλοι όσοι τοποθετήθηκαν και δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους να στηρίξουν τη δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο με στόχους, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, τους ακόλουθους:

  • Την ανάπτυξη ενός αυτοδιοικητικού κινήματος αρχών, σε μια βάση που θα βάζει σε δεύτερη μοίρα κομματικές σκοπιμότητες, μικροπολιτική και προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε να μπορέσει να υπάρξει προοπτική για αλλαγή που θα δίνει μια νέα πνοή στον Δήμο μας.
  • Έναν Δήμο της ουσιαστικής κοινωνικής συμμετοχής, με την ενεργοποίηση των θεσμών διαβούλευσης, που θα διασφαλίζει πως όλοι οι Δημότες θα είναι ενήμεροι και συνδιαμορφωτές των πολιτικών που θα αποφασίζονται γι’ αυτούς, με τη συμμετοχή και των ίδιων.
  • Την αλλαγή των διαθέσεων των Δημοτών και την άρση της δυσπιστίας τους, με τη διαμόρφωση κλίματος εμπιστοσύνης, μέσω πρωτοβουλιών που θα ενισχύουν τη συμμετοχή και τις συναινέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κατσαρός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, συμμετείχε ενεργά, για χρόνια, στις δραστηριότητες του Δήμου και είναι, όπως τονίζει η παράταξη γνώστης των θεμάτων και των προβλημάτων του Δήμου.

Στη σύντομη ομιλία του, παρουσίασε το όραμά του για έναν διαφορετικό Δήμο και ανέλυσε τους σκοπούς και τους στόχους της δημοτικής παράταξης που, όπως επισημαίνει η παράταξη, «με τη συμβολή των συνδημοτών μας και της τοπικής μας κοινωνίας, φιλοδοξούμε ότι θα οδηγήσουν στην υπέρβαση των τεχνητών διαιρέσεων και των προσωπικών αντιπαραθέσεων άνευ πολιτικού περιεχομένου, που κάνουν τους πολίτες να αποστρέφουν το βλέμμα τους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ακολούθως, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Για την οικοδόμηση του Δήμου μας σε νέες, υγιείς βάσεις, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, που θα μπορεί να κινητοποιεί τους νέους μας να συμμετέχουν και να συνδιαμορφώνουν το αύριο στον Δήμο μας.

  • Τον Μάιο του 2019 στις εκλογές για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης αναδεικνύουμε τη νέα Δημοτική αρχή  για τα επόμενα χρόνια τέσσερα (4) χρόνια.
  • Στις δημοτικές εκλογές οφείλουμε όλοι μας να συμβάλλουμε στην ουσιαστική αλλαγή, με την εκλογή μιας διαφορετικής Δημοτικής Αρχής ικανής να συνθέτει, να συνεργάζεται και να αφουγκράζεται στην πράξη τους Δημότες και τις ανάγκες τους.

Όλοι μαζί για τον Δήμο που μας αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet