Το Μαρούσι φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του συντροφιά με τη Δέσποινα Βανδή
Κοινωνία

Το Μαρούσι φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του συντροφιά με τη Δέσποινα Βανδή

Συντροφιά με την αγαπημένη Ελληνίδα ποπ σταρ Δέσποινα Βανδή, σε ένα σκηνικό όλο λάμψη και κόσμο με εορταστική διάθεση, φωταγώγησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην καρδιά του Αμαρουσίου, πλημμυρίζοντας με φως την πόλη και τις ψυχές των παρευρισκομένων.

Η πλατεία του ΗΣΑΠ με τα εορταστικά σπιτάκια και παιχνίδια και το εμπορικό κέντρο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019 γίνεται το hotspot της πόλης και πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους για να μοιραστούν τη χαρά της γιορτής, να πραγματοποιήσουν τα δώρα τους και να συμμετάσχουν στα εορταστικά happenings.

Κατά τη φωταγώγηση του δένδρου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έστειλε τις ευχές του και μήνυμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για το νέο έτος.

«Το φως από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης μας ας φωτίσει τις καρδιές μας. Η νέα χρονιά ας γίνει η αφετηρία για να κάνουμε Όλοι Μαζί μία Νέα Αρχή και να κάνουμε βήματα μόνο μπροστά, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Το εορταστικό Μαρούσι μας περιμένει όλους να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων. Η καρδιά μας είναι εδώ και θα συνεχίσει να χτυπά από το Μαρούσι και τώρα και στο μέλλον. Χρόνια Πολλά σε όλους!» τόνισε ο δήμαρχος.

Εκτός από τη σύζυγό του, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκο Πέππα, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη κ.ά.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευε μουσικά την αφή του δέντρου. Ακολούθησε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με ρίψη βεγγαλικών και η Δέσποινα Βανδή επί σκηνής σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους φίλους της που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο για να την απολαύσουν.

Και φέτος, ο Δήμος φιλοξενεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες με επίκεντρο φυσικά τα παιδιά, που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικά και μουσικά δρώμενα ,παγοδρόμιο, carousel, το Χωριό του Άη Βασίλη με θεματικά σπιτάκια κ.ά.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 ο Χρήστος Δάντης συναντά τους φίλους του σε μία χριστουγεννιάτικη συναυλία και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 οι Idols συναντούν το δικό τους κοινό λίγο πριν την εκπνοή του 2018.

Αναλυτικά για το εορταστικό πρόγραμμα στο Μαρούσι οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αμαρουσίου, www.maroussi.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet