Γ. Θεοδωρακόπουλος: Αδιαφορία της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις αθλητικές υποδομές
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Αδιαφορία της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις αθλητικές υποδομές

Αδιαφορία από πλευράς της δημοτικής αρχής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τις αθλητικές υποδομές καταγγέλλει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

«Για το ημιτελές Κλειστό της Λυκόβρυσης περιμένουν οι νέοι 15 χρόνια για το Στάδιο της Πεύκης 5 χρόνια. Γιατί τους κοροϊδεύουν οι δήμαρχοι;» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Οι αθλητικές υποδομές του Δήμου μας βρίσκονται στο έλεος του Θεού. Το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης περιμένει 15 χρόνια, το κατεστραμμένο στάδιο της Πεύκης περιμένει επάνω από πέντε χρόνια και η ανάπλαση του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης το ίδιο περίπου διάστημα. Αλλά κι αυτά που λειτουργούν είναι γεμάτα προβλήματα.

«Κι όμως για όλα αυτά παρακολουθούμε από τη δημοτική αρχή επικοινωνιακά τερτίπια και παραπλάνηση των κατοίκων που διερωτούνται πώς μπορούν κάποιοι να λένε τόσα ψέματα στους πολίτες και ιδιαιτέρως στους νέους;» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος επισκέπτεται τακτικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις και ενημερώνεται από τους αθλούμενους και τα σωματεία για την κατάσταση.

Και συνέχισε ο επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της μειοψηφίας:

«Δεν θα επιτρέψουμε στον απερχόμενο δήμαρχο να διαλύσει τα πάντα. Είμαστε αποφασισμένοι μαζί με τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την άθληση των κατοίκων της πόλης μας».

Σημειώνουμε ότι αθλητικές υποδομές της πόλης μας εγκαταλείφθηκαν επί θητείας των δυο τελευταίων δημάρχων (Φωκιανού, Μαυρίδη).  Το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης, το κατεστραμμένο στάδιο της Πεύκης και η ανάπλαση του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Ο πρώτος (Φωκιανός) βαρύνεται με το περίφημο ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης, το οποίο παρέλαβε το 2003 από τον αείμνηστο δήμαρχο Χρήστο Σκαμάκη έτοιμο κατά 70-80% και στα 12 χρόνια της θητείας του όχι μόνο δεν το ολοκλήρωσε, αφήνοντας χιλιάδες παιδιά της Λυκόβρυσης να αθλούνται μέσα στη βροχή και το κρύο, αλλά το απαξίωσε αφού  μετέτρεψε το οικόπεδο σε ….χωματερή.

Ο δεύτερος  (Μαυρίδης)… συνέχισε το έργο της απαξίωσης του χώρου και όταν πιέστηκε υπέρμετρα από την δημοτική μας παράταξη και τον επικεφαλής της Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, αλλά και από τα σωματεία της πόλης ενέταξε 500.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του δήμου, χρήματα που λίγους μήνες αργότερα τα …εξαφάνισε από το υποτιθέμενο έργο. Πριν από 14 μήνες ανακοίνωσε πομπωδώς ότι έκλεισε συμφωνία να χρηματοδοτήσει το ημιτελές η Περιφέρεια Αττικής, στην οποία όμως έχει… .ξεχάσει να στείλει την άδεια του έργου για να υπογραφεί η προγραμματική. Και κάτι ακόμα. Από το 2016 φορολογεί  μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ τους Λυκοβρυσιώτες για την …ολοκλήρωση του έργου.

Το στάδιο της Πεύκης όπου γυμνάζονται καθημερινά 500 αθλητές και αθλούνται άλλοι τόσοι κάτοικοι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Από το 2013 διαβάζουμε μόνο δηλώσεις των δημοτικών αρχόντων ότι από ώρα σε ώρα θα τακτοποιηθούν τα πράγματα. Στο τέλος δεν γίνεται τίποτα και πάντα φταίει κάποιος άλλος εκτός από το δήμαρχο (Μαυρίδης) ο οποίος αδιαφορεί προκλητικά για την ανακαίνιση του σταδίου με συνέπεια τραυματισμούς μικρών και μεγάλων και κακή ποιότητα αθλητισμού. Θυμόμαστε όλοι  τη διαβεβαίωσή του ότι εντός… 2015 θα προχωρούσε το έργο για το οποίο έχει υπογραφεί προγραμματική με την περιφέρεια.

Για το διαδημοτικό γήπεδο που είναι ακατάλληλο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και τις προπονήσεις των ακαδημιών κι εδώ ακούμε μόνο λόγια και δεν βλέπουμε έργα. Και όλα προχωράνε με τον αραμπά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet