Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Διανομή νωπών τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – Ωφελουμένους ΤΕΒΑ στο Γαλάτσι

0
100 Προβολές

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι την Πέμπτη 13/12/2018 και την Παρασκευή 14/12/2018, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή νωπών τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ.

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους στον χώρο διανομής των προϊόντων, έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ, ταυτότητα ή διαβατήριο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Τέλος, λόγω του μεγάλου βάρους και της ποσότητας των προϊόντων, κρίνεται σκόπιμο να προσέρχονται οι δικαιούχοι με μεταφορικό μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφ’ ενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφ’ ετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up