Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Φυλή με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Φυλή με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Ένα έργο για τη στήριξη των νέων γονέων και την ενίσχυση των υποδομών παιδικής φροντίδας στον Δήμο Φυλής χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής, προϋπολογισμού 2.159.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Στόχος είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, η ανακούφιση κυρίως των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, με τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση 99 νηπίων και βρεφών συνολικά. Το έργο αναμένεται να συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Δήμου Φυλής σε δομές παιδικής φροντίδας.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευασθεί σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1.230 τ.μ., το οποίο ορίζεται βόρεια και δυτικά από πεζόδρομο, ανατολικά από την οδό Ευόσμου και νότια από την οδό Ανθέων (θέση Ζαΐτω) και θα περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και περιβάλλοντα χώρο με παιδική χαρά, σημεία πρασίνου και αύλειο χώρο.

Μακέτα βρεφονηπιακού σταθμού στη Φυλή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet