Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή κατηχητικών ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή κατηχητικών ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών συνάξεων της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με την παρουσία του μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Κηφισίας υπό τη διεύθυνση του πρωτοπρεσβυτέρου π. Αναστασίου Τραϊφόρου απέδωσε ύμνους των Χριστουγέννων, ενώ παιδιά από ενορίες της Μητρόπολης, μεταξύ των οποίων του Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, παρουσίασαν ποιήματα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα συνοδεία οργάνων, καθώς και ένα θεατρικό δρώμενο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα στο Δημοτικό μας Θέατρο τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών συνάξεων της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και τις ενορίες μας, ιδιαίτερα σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Και θα συνεχίσουμε έτσι, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet