220.100 ευρώ για την ανάπλαση εννέα παιδικών χαρών στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Περιφέρεια Αττικής

220.100 ευρώ για την ανάπλαση εννέα παιδικών χαρών στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Την ανάπλαση εννέα παιδικών χαρών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας προκειμένου να αποτελέσουν ασφαλείς χώρους για την κάλυψη των αναγκών παιχνιδιού και άθλησης των παιδιών, προωθούν, με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το σχετικό έργο, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης. Το έργο, προϋπολογισμού 220.100 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 219.692,74 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για το επιπλέον ποσό των 407,26 ευρώ.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, παρεμβάσεις για την εξασφάλιση της πιστοποίησης των χώρων, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, στις παιδικές χαρές: επί της οδού Αρχιμήδους, στην πλατεία Προφήτη Ηλία, στο Άλσος Ειρήνης – Συντριβάνι, στην πλατεία πάρκου Μητέρα, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στην πλατεία Ελευθερίας, στην πλατεία Νέας Γενιάς, επί της οδού Ερεχθείου και στην πλατεία Φωκά.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την αποξήλωση και αντικατάσταση των δαπέδων ασφαλείας καθώς και την αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού με νέα ασφαλή όργανα για τα παιδιά, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet