«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του «Αμ. Φλέμινγκ» στον Άδωνι Γεωργιάδη
Αυτοδιοίκηση

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του «Αμ. Φλέμινγκ» στον Άδωνι Γεωργιάδη

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο «Αμαλία Φλέμινγκ» στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη κατά την επικείμενη επίσκεψή του στο «Σισμανόγλειο» (αποτελεί πλέον ενιαίο συγκρότημα με το «Φλέμινγκ») το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου 2018.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη στάση του κ. Γεωργιάδη την εποχή που ήταν υπουργός Υγείας σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία της περιοχής και τον χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο», καλώντας τους εργαζόμενους στα προαναφερόμενα νοσοκομεία, αλλά και τον κόσμο, να αποτρέψει την επίσκεψή του στο «Σισμανόγλειο».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Φλέμινγκ» αναφέρει:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται για προεκλογική περατζάδα στο «Σισμανόγλειο». Για να εξασφαλίσει ψήφους από στους εργαζόμενους του «Σισμανογλείου», του «Α. Φλέμινγκ» και του
«Παίδων Πεντέλης». Όλοι εμείς που υποστήκαμε τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική του, την πολιτική που ισοπέδωσε το Νοσοκομείο, την πολιτική που ως σήμερα αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε,
δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ο εντεταλμένος της Τρόικα, ο μνημονιακός Υπουργός που διέλυσε τα Νοσοκομεία μας, είναι ανεπιθύμητος!

Αυτός που έβαλε «λουκέτο» σε δώδεκα Νοσοκομεία στη χώρα, που στο «Φλέμινγκ διέλυσε την Πνευμονολογική Κλινική, την Ουρολογική, τη Νεφρολογική, την Οφθαλμολογική, το Φαρμακείο…

Αυτός που στην πρεμούρα του να βάλει «λουκέτο» έστειλε 300 εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα, καταδικάζοντας σε υπολειτουργία ό,τι δεν κατάφερε να καταργήσει. Που επικαλέστηκε τάχα οικονομικούς λόγους για την απόφασή του, ενώ το Νοσοκομείο είχε πλεονασματικούς ισολογισμούς το 2012 & 2013. Που κατάργησε (και) ολόκληρη την οικονομική υπηρεσία, φορτώνοντας τη δουλειά στους λιγοστούς του «Σισμανογλείου», με σκοπό να αποδιοργανώσει και να επιβάλλει την πλήρη κατάρρευση. Αυτός που μας είπε ξετσίπωτα τεμπέληδες, με την άνεση και την αβάντα των τηλεοπτικών στούντιο, όταν τολμήσαμε να του αντισταθούμε!

Πώς τολμάει να εμφανίζεται εδώ; Ξεχνάει ότι βγήκαμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά του σχέδια; Ξεχνάει ότι η αντίσταση του λαού της περιοχής και των εργαζομένων ματαίωσαν το οριστικό κλείσιμο του «Φλέμινγκ»;

Οι εργαζόμενοι και ο λαός όμως δεν ξεχνάνε ότι εξαιτίας της πολιτικής που με υπερηφάνεια(!) στηρίζει και σήμερα, στενάζουν τα τρία Νοσοκομεία που απέμειναν στην περιοχή μας και
ταλαιπωρούνται χιλιάδες κόσμου, προκειμένου να λάβουν υπηρεσίες υγείας. Ότι εξαιτίας των κρεβατιών νοσηλείας και των κλινικών που κατάφερε να κλείσει, θησαυρίζουν οι ιδιώτες σε βάρος του λαού.

Αλήθεια τι καινούργιο έρχεται τώρα να μας πει; Απέναντι στο περισσό του θράσος, απαντάμε με τους αγώνες μας!

Έξω από τα Νοσοκομεία μας ο Γεωργιάδης και κάθε αντιλαϊκή πολιτική που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους στην περίθαλψη και στον λαό που έχει ανάγκη!

Ο αγώνας μας ανέτρεψε τα σχέδια αυτής της πολιτικής το 2013 και τα Νοσοκομεία μας έμειναν όρθια. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε και σήμερα να διεκδικούμε να λειτουργήσουν οι δομές και οι κλινικές που έκλεισε, ανάπτυξη και όχι συρρίκνωση για τα Νοσοκομεία μας, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση του θεσμού των ελαστικά εργαζόμενων και μονιμοποίηση όσων ήδη εργάζονται, αυξήσεις στους μισθούς μας για να ζούμε ανθρώπινα.

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Το Σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τον λαό και τους εργαζόμενους από τα νοσοκομεία της περιοχής, τους συναδέλφους που βγήκαν στη διαθεσιμότητα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα της επίσκεψής του στο Σισμανόγλειο.

Όλοι την Πέμπτη 13/12, στις 11.30π.μ., στην πύλη του «Σισμανογλείου»!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet