Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Δήμου Βριλησσίων

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικο αυτή τη φορά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 (κατ εξαίρεση Κυριακή αυτή τη φορά), και ώρα 10.00 – 11.00 για το τμήμα ηλικίας 6-8 και 11.00 – 12.00 για το τμήμα ηλικίας 9-12 ετών.

Τα παιδιά θα πλάσουν ζύμη και θα ψήσουν χριστουγεννιάτικα νόστιμα και τραγανά κουλουράκια με τζίντζερ και κανέλα (ginger bread cookies) μαζί με την αναγνωρισμένη και ταλαντούχα σεφ Μαρία Γεωργαλά, επίλεκτο μέλος και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων, καθηγήτρια Γαστρονομίας στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθηνών.

Τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια είναι μια παράδοση εξίσου σημαντική με τα δώρα. Αυτά τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια θα είναι χωρίς ζάχαρη, με στέβια και αλεύρι ολικής άλεσης.

Αν είναι η πρώτη συμμετοχή των παιδιών, οι γονείς πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6135611. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδιά και γάντια μιας χρήσης.

Την ίδια ημέρα στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων οι πολίτες να επισκεφθούν την Έκθεση ζωγραφικής – Αγιογραφίας και Χειροποίητου Κοσμήματος, για να προμηθευθούν τα δώρα τους. Συγκεντρώνονται και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet